(KS54) Craft nadrág - Gipszkartonozó nadrág

Derekas nadrág
Ár: 9690Ft
Referencia: 9030

Termékleírás

Craft nadrág - Gipszkartonozó nadrág
gyártó: Portwest
cikkszáma: KS54
A Craft nadrág rengeteg okos megoldást kínál
Oxford megerősítései rendkívül kopásállóvá és strapabíróvá teszik új nadrág modellünket
Kingsmill 245g
Kopásálló szegély megerősítéssel a nadrág alján, a zsebek felső részén és a térderősítésen a festők, gipszkarton szerelők közkedvelt munkaruhájává teszi.
szín: szürke/fehér
Méretek: S, M, L, Xl, XXL, XXXL
A Portwest KS54 Craft nadrág kingsmill anyagból készül. Dupla hátsó zsebe, elöl, a nadrág oldalán kontraszt színezett zsebei, oldalt alatt többfunkciós zsebei vannak. Jobboldalt kalapácstartó hurok, dupla szerszám zsebe és térd zsebe is van. Reflektív betétekkel is rendelkezik a zseb fedőkön. Ideális lehet festők és gipszkartonozók számára.

Portwest kit solutions
Modern, divatos modellek fiatalos munkaviselet. Sport és szabadidős ruházati termékek stílusára hasonlító termékeink ellenállóak és számos hasznos megoldást hordoznak. Többfunkciós termékek az ipar számos területén használhatók. A termék család fejlesztése több mint 20 éves múltra tekint vissza.

Kingsmill 245
Megbízható teljesítményt és magas minőségű viselési komfortot biztosít 65% poliészter és 35% pamut összetételű modellek. Megbízható színtartó és mérettartó tulajdonságok. Anyaga minden tulajdonsággal rendelkezik, amelyre az új munkaruháktól elvárható.